Щовечора троє барменів з клубу "Клубна мітка" влаштовують вистави в барах Одеси.
— Наші відвідувачі часто замовляють пунш із горілкою "Секс на пляжі", — каже один із барменів Павло Бутенко, 28 років. — Для великої компанії готуємо його в гігантському келиху з феєрверком.
Келих бармени наповнюють шматочками льоду до половини. Жонглюючи пляшками, вливають літр горілки "Хортиця", по 0,5 л лікеру з дині та гранатового сиропу.
— На келих треба шість літрів апельсинового соку, — ділиться Павло, вливаючи сік "Сандора".
Великий келих бармени прикрашають гуртом. На вінця кладуть виноградини та шматочки апельсинів. Після феєрверку розливають коктейль у високі склянки.
Коментарі