— До Дня закоханих готую коктейлі з шампанським, — каже бармен 27-річний Олександр Миронів із Києва. — Цей шипучий напій чудово поєднувати з полуницею й апельсинами. А ще в нього можна додавати соки цитрусових, різні лікери та горілку для міцності.
— Перед приготуванням необхідно охолодити шампанське й усі інгредієнти, — продовжує. — Холодними повинні бути й келихи.
У високий келих наливає 100 мл шампанського. Додає 50 мл апельсинового соку. Прикрашає коктейль долькою апельсина чи порізаною полуницею.
— За бажанням, додають чайну ложку будь-якого фруктового лікеру. Такий простий коктейль можна приготувати вдома за кілька хвилин. Головне, щоб шампанське було якісне.
Коментарі