понеділок, 13 лютого 2017 06:05

Коктейль із шампанським наливають у холодні келихи

— До Дня закоханих готую коктейлі з шампанським, — каже бармен 27-річний Олександр Миронів із Києва. — Цей шипучий напій чудово поєднувати з полуницею й апель­синами. А ще в нього можна додавати соки цитрусових, різні лікери та горілку для міцності.

— Перед приготуванням необхідно охолодити шампанське й усі інгредієнти, — продовжує. — Холодними повинні бути й келихи.

У високий келих наливає 100 мл шампанського. Додає 50 мл апельсинового соку. Прикрашає коктейль долькою апельсина чи порізаною полуницею.

— За бажанням, додають чайну ложку будь-якого фруктового лікеру. Такий простий коктейль можна приготувати вдома за кілька хвилин. Головне, щоб шампанське було якісне.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль із шампанським наливають у холодні келихи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі