понеділок, 24 серпня 2015 00:15

Кавун настоюють на вині

— Найкращий ­літній коктейль — з ­кавуна на вині, — каже киянка 23-річна Олеся Станкович. — Легкий, ­смачний і солодкий.

2 кг кавуна ­нарізує кубиками. Половину кладе у блендер. Додає 4 ст. л. лимонного соку. Перемішує на невисокій швидкості.

У глечик наливає суміш і пляшку охолодженого сухого червоного вина. Кладе три апельсини, порізані четвертинками, та решту кавуна. Ставить у холодильник.

— Має постояти не менше 3 годин. Аби вино змішалося із соком. Перед подачею доливаю півтора літра содової або спрайту. Подаю у високих келихах зі шматочками льоду.

Зараз ви читаєте новину «Кавун настоюють на вині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі