понеділок, 27 червня 2016 07:25

Італійський салат не солять

— Коли їздили в Італію, їли різні салати. В них — багато зелені, підливи й сиру. Ось вам основа італійської кухні, — каже киянка Ольга Зінченко, 46 років. — Чоловікові сподобався з куркою та грибами.

Відварює два курячі філе. Ріже кубиками. Миє чотири свіжі огірки — кришить так само. 200 г сиру натирає на дрібній тертці. Півбанки оливок без кісточок ріже кружальцями. А з десяток маринованих шампіньйонів — пластинками.

— Цей салат солити не треба, бо гриби та оливки його й так добре присмачують.

Злегка все змішує. Поливає оливковою олією. Обприскує лимонним соком. Щедро прикрашає зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Італійський салат не солять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі