понеділок, 12 січня 2009 18:36

Гарячий шоколад змішують із ромом

Киянка Анна Яблучківська, 25 років, у гарячий шоколад додає ром чи коньяк.

— Взимку цей напій зігріває і бадьорить, — каже Яблучківська. У столичному гіпермаркеті "Ашан" на Петрівці жінка купує пакет молока і плитку шоколаду. — Готую його у каструльці.

Для гарячого напою Анна виливає у каструлю півлітра молока, додає по 2 столові ложки жирних вершків та коньяку і доводить до кипіння. Потому одразу знімає з вогню і кладе туди шматочок чорного шоколаду.

— Мішаю, доки шоколад розтане, і напій стане однорідним. Наприкінці вливаю ще кілька ложок алкоголю і розливаю в підігріті у мікрохвильовці чашки.

За смаком у гарячий шоколад можна додати цукор.

Зараз ви читаєте новину «Гарячий шоколад змішують із ромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі