понеділок, 05 грудня 2016 06:00

До теплого вина додають трав'яно-горіховий настій

— Люблю придумувати ­всілякі настоянки. Зараз вживаю вино з трав'яно-­горіховим смаком, — каже Марія Вільчук, 67 років, із Житомира. — Таке зміцнює здоров'я, додає сил. Особливо після того, як пере­мерзнеш.

Склянку виноградного соку змішує зі склянкою червоного сухого вина. Нагріває, але не кип'ятить. Додає столову ложку меду.

— Беру волоський горіх, по чайній ложці гарбузового насіння, звіробою, сухої чорниці. Все змішую та перемелюю. Заливаю окропом. Настоюю півгодини під кришкою. Проціджую. Вливаю тепле вино і мед. Додаю імбиру на кінчику ножа. Випиваю напій теплим.

Зараз ви читаєте новину «До теплого вина додають трав'яно-горіховий настій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі