пʼятниця, 25 березня 2011 02:30

До напою додають вівсяні пластівці

Із сирих чи заморожених овочів та фруктів готують смузі. Цей вітамінний коктейль особливо корисний після зими, коли імунітет слабкий.

Киянка Діана Ковтуненко, 29 років, найбільше любить напій із помідорів і селери.

— Помідори купую м'які. На дві склянки смузі вистачає чотири томати. Ошпарюю їх окропом, знімаю шкірку. Розрізую начетверо. Кидаю в блендер із трьома стеблами селери, жменею свіжої петрушки. Присмачую соком півлимона, дрібкою сушеного імбиру та чорним перцем. Збиваю до однорідної червоно-зеленої маси.

Розливають напій в охолоджені склянки. Прикрашають скибкою лимону і листям м'яти.

— Смузі з сухофруктів може замінити сніданок. Заливаю жменю кураги та родзинок гарячою водою, мають розм'якнути. Змішую із двома ложками вівсяних пластівців, ложкою меду і двома склянками нежирного холодного молока. Збиваю все у блендері. Посипаю корицею та перемеленими горішками.

Зараз ви читаєте новину «До напою додають вівсяні пластівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі