понеділок, 14 січня 2019 06:36

Для коктейлю яйце збивають із згущеним молоком

— Щоб створити святкову атмосферу, готую коктейль із коньяком та яйцем, — каже 27-річна Катерина Ліскевич із Рівного. — Напій виходить середньої міцності, з оригінальним смаком. Такий коктейль найкраще подавати до легких фруктових десертів.

Збиває міксером одне яйце й додає до нього 3 чайні ложки згущеного молока.

— Все разом збиваю близько хвилини. Вливаю 50 мілілітрів будь-якого коньяку і 20 — сухого білого вина. Ретельно вимішую, вичавлюю з лимона кілька ­капель соку. Переливаю напій у бокал на високій ніжці та прикрашаю м'ятою або шматком апельсина. До столу подаю охолодженим, — розповідає Катерина Ліскевич.

Зараз ви читаєте новину «Для коктейлю яйце збивають із згущеним молоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі