понеділок, 22 травня 2017 00:40

"Баунті" загусає в морозилці

— Готую вдома солодощі.

Люблю прості рецепти. Нещодавно купила 200 грамів кокосової стружки. Вирішила побалувати себе та рідних десертом "Баунті", — каже 34-річна Наталя Святна зі Сміли на Черкащині.

Склянку вершків, півсклянки цукру та четверту частину пачки масла розтоплює. Всипає кокосову стружку. Виливає суміш у форму. І ставить на годину в морозильник.

— Дістаю, коли загусло. Нарізаю невеликими батончиками. І знову ховаю в морозильник на кілька годин.

Потім розтоплює шоколадку і вмочує кожен шматок. Загусати ставить ще на 30 хв.

— Буде з півкіла улюбленого "Баунті". Без хімічних добавок.

Зараз ви читаєте новину «"Баунті" загусає в морозилці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі