понеділок, 05 грудня 2016 06:30

Яблука-фрі вмочують у солодкий соус

— Для фрі підійдуть будь-які сорти яблук, — каже 26-річна Леся Фрисюк із Житомира. — Тільки не беріть маленькі. З великих будуть хрусткіші шматочки.

Очищує два яблука. Ріже їх на довгі грубі смужки, як картоплю фрі. Розкладає на застелене папером для випікання деко. Розтоплює 5 ст. л. масла. Змащує шматочки за допомогою кулінарного пензля. Змішує 1 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці. Посипає яблука. Ставить у розігріту до 180°C духовку. Випікає 15 хв., доки краї не стануть коричневі.

Готові яблука вмочують у солодкий соус, мед або варення.

Зараз ви читаєте новину «Яблука-фрі вмочують у солодкий соус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі