пʼятниця, 04 листопада 2016 15:52

"Подовжений жакет або светр" - поради фешн-блогера з чим носити ботфорти
9

Фото: pinterest.com

Наймоднішим трендом холодного сезону стали ботфорти. Світові дизайнери представили моделі на усі смаки — на рівній підошві, на платформі або стійких підборах. Головне правило ботфортів — носити їх так, аби не було натяку на вульгарний образ. Про це Gazeta.ua розповіла фешн-блоггер Анастасія Масюткіна.

"Відмовтеся від капронових тілесних та колготок в сітку. Якщо погода ще дозволяє, то високий чобіт можна надіти на голу ногу. Або разом з чорними колготками. Підійдуть, як легкі, так і щільні, - розповідає Анастасія. - Подовжений жакет або светр. Плаття або спідниця будь-якої довжини. Пальто або кардіган - це неповний перелік одягу, який буде ідеально виглядати разом з ботфортами. Головне тут не перестаратися. Пам'ятайте, такий тип взуття вже сам по собі привертає увагу."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарячий тренд осені - корсет поверх пальто

Замшеві, шкіряні, а в цьому сезоні ще й оксамитові моделі. Вони повинні бути вище коліна та гарно облягати ногу. Під час придбання обов'язково пройдіться в них по магазину. Якщо чобіт почне повільно, але впевнено "сповзати" вниз - розмірна сітка цього бренду не підходить вашій ніжці.

Аби визначитися з вибором, Анастасія Масюткіна радить зайди на сайт бренду Stuart Weitzman та поглянути на останню колекцію. За її словами, дизайнери марки приділяють ботфортам особливу увагу, змінюючи кольори та форми підборів у відповідності до сезонів.

Зараз ви читаєте новину «"Подовжений жакет або светр" - поради фешн-блогера з чим носити ботфорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі