вівторок, 06 квітня 2021 16:41

Що вдягала на офіційні зустрічі Олена Зеленська
10

Перша леді України Олена Зеленська під час офіційного візиту в Катарі спілкувалася з шейхою Мозою бінт Насер Аль Міснед.

Для зустрічі Зеленська обрала молочний костюм з коротким жакетом і спідницею довжини міді. Дизайнеркою вбрання є українка Лілія Літковська.

"Мала приємність поспілкуватися з Її Високістю шейхою Мозою бінт Насер Аль Міснед. Людиною, яка вже 26 років очолює Катарський фонд освіти, науки та суспільного розвитку. На зустрічі ми обговорили низку питань, пов'язаних із подоланням наслідків пандемії Covid-19, культурно-гуманітарною співпрацею та підтримкою молоді", - написала дружина президента в Instagram.

Gazeta.ua зібрала найкращі образи першої леді.

Зеленська на зустрічі з шейхою Мозою бінт Насер Аль Міснед
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
 Класичний костюм обрала на форум "Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями"
В ОАЕ перша леді з трапу літака спустилася в бордовому костюмі
У Віденському Музеї історії мистецтв, де пройшла презентація україномовного аудіогіда, Зеленська була в діловому костюмі верблюжого кольору
Зеленська на Всеукраїнському форумі "Україна 30"

Нещодавно Зеленська зустрічалася з першою леді Литви Діаною Наусєдєнє. Для офіційної прогулянки обрала пальто і сукню бордового кольору від українського бренду A.M.G.

Президентське подружжя 14 лютого провелj в Об'єднаних Арабських Еміратах з офіційним візитом. Перша леді з трапу літака спустилася в бордовому костюмі українського бренду Six.

На Всеукраїнському форумі "Україна 30" Зеленська з'явилася в костюмі чорного кольору та білій блузці. Класичний костюм вона обрала і на форум "Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями". Вона постала в білій блузці з чорною пов'язкою на шиї та клітчастому жакеті. Елегантний образ доповнила золотими сережками. На церемонії нагородження переможців "Ігор Нескорених 2.0" перша леді з'явилася в червоному жакеті, білому топі та штанах-палаццо. Також одягнула золотий ланцюг на шию і сережки.

У Віденському Музеї історії мистецтв, де пройшла презентація україномовного аудіогіда, Зеленська була в діловому костюмі верблюжого кольору. Він складався з жакета оверсайз і широких штанів.

На зустріч з першою леді Туреччини Еміне Ердоган вона обрала сукню синього кольору від українського бренду Six. Підкреслила талію чорним шкіряним ремінцем. Взула лаковані туфлі-човники.

У Японії перша леді для урочистостей японського імператора Нарухіто обрала світло-жовту довгу сукню, яку доповнила рукавицями з напівпрозорої тканини. Дизайнером вбрання є Іван Фролов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленська збільшила свій кортеж: на які машини пересіла

На зустріч з Папою Римським під час офіційного візиту до Ватикану Зеленська одягнула чорний жакет від українського бренду, блузу та спідницю у тон. Доповнила образ обручем з вуаллю від Ruslan Baginskiy.

У Катарі звучатиме українська мова. Українська делегація підписала з катарською стороною 13 важливих міждержавних документів, підписано 2 комерційні контракти, також повідомив президент.

Зараз ви читаєте новину «Що вдягала на офіційні зустрічі Олена Зеленська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі