вівторок, 23 жовтня 2018 16:34

Шкіряні аксесуари для чоловіків: дорожня сумка

Шкіряні аксесуари для чоловіків: дорожня сумка
Як правильно обрати чоловічу шкіряну сумку? Фото: RIA.com

Шкіряна сумка - один з тих аксесуарів, який формує образ чоловіка. На відміну від аналогів з тканини, синтетики, пластика, шкіряна дорожня сумка вдало поєднується і з підкреслено діловим стилем, і зі спортивним піджаком, і майже з будь-яким верхнім одягом сильної статі.

Детальніше познайомитися з шкіряними аксесуарами, і сумками в тому числі, ви можете на сторінках спеціалізованого магазину VitoTorelli: vitotorelli.com.ua.

Дорожня сумка - окрема категорія шкіряних сумок, якій на згаданому сайті теж присвячений свій розділ. Практика показує, що хороша сумка для подорожей - це не просто гарне доповнення до гардероба, а практична, містка, довговічна, часом незамінна річ.

Дивимося на якість шкіри

Зрозуміло, перевагу краще віддати натуральному матеріалу - при правильному використанні і мінімальному догляді він і прослужить довше, і використовувати таку сумку буде естетично приємніше. Однак незалежно від якості сировини, шкіра майже завжди буде дорожче замінника, та й віддавати таку сумку в багаж може бути шкода, з огляду на те, як з нею можуть поводитися навантажувачі.

Для сумок зазвичай використовують один з різновидів шкіри: матеріал з поверхневим (більш явним) або м'яким зерненням, замшу, гладку, рідше лаковану шкіру. Окремо враховується походження і якість обробки шкіри - це формує вартість виробу.

Колір шкіри може бути будь-яким, проте, традиційними для дорожніх сумок є відтінки коричневого, чорний, рідше синій кольори. Крім основного матеріалу на поверхні сучасних сумок, на відміну від класичних, можуть бути контрастні вставки зі шкіри іншого кольору. Наочно колірні відмінності можна подивитися тут: https://vitotorelli.com.ua/pcat/sumki/muzhskie/symki-kozhanye-muzhskie/.

Розмір

Дорожня сумка - це не обов'язково величезний баул, в який можна вмістити ноутбук, несесер, кілька пуховиків і дюжину костюмів. Так, такі шкіряні сумки теж бувають. Однак найбільшою популярністю у ділових мандрівників користуються менш громіздкі моделі, які можна взяти в якості ручної поклажі.

Звичайно, вибираючи розмір і місткість, слід керуватися індивідуальними запитами і цілями, для яких ви і купуєте шкіряний аксесуар. Комусь для його поїздок більше підійде велика сумка через плече, а комусь вистачить і шкіряного клатча: https://vitotorelli.com.ua/pcat/klatchi/klatchi-muzhskie/.

Кількість відділень і застібки

Ще один відмінний фактор шкіряних сумок - це кількість відділень, в тому числі спеціалізованих, а також тип застібки.

У дорожніх сумках зі шкіри можуть бути передбачені відділення для перевезення костюмів і навіть вішалки для одягу. Також можуть бути свої відділення для речей першої "дорожньої" необхідності, приховані кишені для документів і грошей і так далі.

Більшість дорожніх сумок зі шкіри комплектуються блискавками, іноді - клапанами і кнопками-застібками. Є моделі і з замками. Варіанти з "липучками" майже не зустрічаються. Приділіть якості прострочки, а також замків і блискавок особливу увагу - саме вони є слабким місцем будь-якої сумки, навіть із найякіснішої шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряні аксесуари для чоловіків: дорожня сумка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі