понеділок, 08 лютого 2021 20:46

Сірий із жовтим: чим підкорила нова колекція Дар'ї Донець
9

Нова колекція від дизайнерки Дар'ї Донець
Фото: fashionweek.ua
Нова колекція від дизайнерки Дар'ї Донець
Нова колекція від дизайнерки Дар'ї Донець
Нова колекція від дизайнерки Дар'ї Донець
Нова колекція від дизайнерки Дар'ї Донець

6 лютого в Києві під час Ukrainian Fashion Week No Season 2021 нову колекцію презентувала дизайнерка Дар'я Донець. Під час створення фактурних аплікацій вона використала унікальну техніку - мокре валяння по бавовняній тканині - нунофелтінг.

Донець представила сукні, брючні комплекти, спідниці та топи з аплікацією, створені з натурального вовна та шовку. З кожним виходом моделей до колекції додаються нові кольори: від пудрових, молочних та сірих відтінків до фуксії і коралового. Також у колекції дизайнерки з'явився колір 2021 року за версією Pantone - поєднання сірого кольору з жовтим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали верхній одяг, який вийшов з моди

"У новій колекції дизайнерка розглядає романтизм крізь призму кінострічки "Плезантвіль" (1998) режисера Гері Росса. Так само, як статичний світ Плезантвіля стає кольоровим, а кожен його житель починає відкривати в собі нові почуття, так і вбрання Darja Donezz з кожним новим виходом стають більш насиченими та яскравими", - описали колекцію на сайті Ukrainian Fashion Week.

5 лютого в Києві стартував Ukrainian Fashion Week No Season 2021. Тиждень моди вперше проходить в онлайн-форматі. Це дає можливість кожному побачити колекції. 6 лютого в столиці відбувся 2-ий день тижня моди.

Зараз ви читаєте новину «Сірий із жовтим: чим підкорила нова колекція Дар'ї Донець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі