вівторок, 07 березня 2017 14:22

Секс та спорт: нова зухвала колекція від Ріанни
16

Показ Fenty x Puma осінь-зима 2017/2018
Фото: vogue.ua
Показ Fenty x Puma осінь-зима 2017/2018
Показ Fenty x Puma осінь-зима 2017/2018
Показ Fenty x Puma осінь-зима 2017/2018
Показ Fenty x Puma осінь-зима 2017/2018

Співачка та дизайнер Ріанна представила в Парижі нову колекцію бренду Fenty x Puma осінь-зима 2017/2018. Показ пройшов у Національній бібліотеці Франції. Моделі крокували прямо по столах, заставлених зеленими настільними лампами та товстими книгами.

Шоу відкрила модель з оголеними грудьми, яку ледь прикривав довгий пуховик. Верхній одяг вкритий картатим принтом. Образ доповнений великою кількістю аксесуарів, зеленими чоботами та книгою, що імітує клатч.

У новій колекції автор продовжила заданий раніше стиль - орієнтацію на сексуальний спортивний одяг. Об'єднавши секс та спорт, пройшлася по класичним препп-темам — охайний та стриманий стиль учнів дорогих американських коледжів. Поєднала шотландську клітку тартан,офіційна форма учнів приватних шкіл-пансіонів, з спортивним джерсі. Також в колекції присутні монограми в університетському стилі, регбі-смужки та класичні костюми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіряний берет та яскраві губи: Ріанна та Кейт Мосс засвітилися на показі бренду Christian Dior

Серед моделей на подіумі дефілювали головні топ-моделі з рейтингів models.com 'The Hot List' або 'The Sexiest' - Стелла Максвелл, Адво Абоа, Грейс Елізабет, Dilone, Джоан Смоллс.

Сама ж співачка-дизайнер на завершення шоу з'явилася на подіумі в довгому пальто свіжого жовто-зеленого відтінку. Одяг, що більше схожий на банний халат, поєднала з принтованою футболкою та туфлями на підборах, зроблених на спортивний манер.

Дизайнер Ентоні Ваккарелла представив свою другу колекцію для французького модного Будинку Yves Saint Laurent. Основний акцент у сезоні осінь-зима зробив на вироби зі шкіри. Надихався улюбленої декадою 1980-х, з яких запозичив об'ємні рукави, жорсткі форми та драпірування.

Зараз ви читаєте новину «Секс та спорт: нова зухвала колекція від Ріанни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі