вівторок, 25 квітня 2017 12:10

Рукава з воланами та плісировкою - вибуховий дизайнерський тренд 2017-го
13

Показ Fenty x Puma осінь-зима 2017/2018
Фото: vogue.ua
Вулична мода на Тижні моди в Парижі
Вулична мода на Тижні моди в Парижі
Модні тенденції весняного образу. Колекція Joseph
Модні тенденції весняного образу. Колекція Marques ' Almeida

Головним акцентом весняно-літнього образу мають бути рукава. Саме цей елемент вважається сьогодні модною фішкою. Світові дизайнери запропонували модницям рукава незвичного крою — об'ємні та занадто довгі, з воланами або плісировкою.

Поєднувати тренд слід з одягом мінімалістського крою. Брюки та спідниці мають бути однотонними стриманими та простими. Блузи та светри без декору та прикрас. Розбавити образ кольором можна за рахунок аксесуарів. Найкраще підійдуть широкий пояс, маленька текстильна сумка через плече або, навпаки, квадратна шкіряна модель. Також роль подвійного акценту може взяти на себе взуття — кеди на товстій підошві, туфлі на підборах або кросівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий погляд на весільну моду: у тренді відверті декольте та прозорі сітки

Акцент на рукавах почали робити ще декілька сезонів тому. На хвилі популярності оверсайз і чоловічого стилю - потроху входили довгі та дуже довгі рукава. Першими тренд запропонували дизайнер Карл Лагерфельд та бренд Vetements. Також прихильницею віяння є співачка та дизайнер Ріанна. У свої колекціях для марки Fenty x Puma велику увагу приділяє саме цій деталі.

Легінси знову в тренді теплого сезону. Варто навчитися правильно поєднувати одяг, аби уникнути вульгарності в образі.

Зараз ви читаєте новину «Рукава з воланами та плісировкою - вибуховий дизайнерський тренд 2017-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі