пʼятниця, 15 березня 2019 01:55

Подружка побачила - замовила підвіску у вигляді шнауцера

Подружка побачила - замовила підвіску у вигляді шнауцера
Останні 19 років Ірина Гальченко працює в ювелірній галузі. Фото: Віктор Фоменко

Коли поганий настрій, ювелір Ірина Гальченко в майстерню не йде. Без внутрішньої рівноваги робота не виходить.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Собачої темою зайнялася випадково. Прийшов приятель: "Ти ж ювелір, а мені потрібен французький бульдог". Просив кулончик - мамі на подарунок. Подружки побачили - замовили підвіски у вигляді шнауцера і мопса", - пригадала жінка.

На нову мордочку йде близько тижня. Щоб виріб був недорогим, замовник дає дозвіл на його тиражування. Інакше ціну довелося б підвищити на порядок.

"Найчастіше замовляють кулон або браслет, на другому місці за популярністю кільце. Розмір кулонів 1- 2 сантиметри. Найменші - лапки, 9 міліметрів. Вони йдуть поза серією", - пояснила ювелір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Глянула і відразу зрозуміла, про кого йдеться" - ювелір

Повне інтерв'ю Ірини Гальченко читайте у свіжому випуску журналу "Країна".

Останні 19 років Ірина Гальченко працює в ювелірній галузі. 2018-го стала приватним підприємцем. Володіє 9 ювелірними спеціальностями. Автор серії срібних прикрас "Друже". З нею 1 грудня 2018 року потрапила до Книги рекордів України за "Найбільшу авторську серію ювелірних прикрас ручної роботи з барельєфним зображенням собак".

Зараз ви читаєте новину «Подружка побачила - замовила підвіску у вигляді шнауцера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі