неділя, 04 червня 2023 11:13

Одяг на літо: 10 базових речей, які варто придбати 
10

Основні елементи гардероба на літо повинні бути нейтральних кольорів та класичного крою. Так їх буде легко поєднувати одне з одним, створюючи стильні образи.

Не потрібно купувати багато речей. Достатньо всього 10 позицій, які будуть вдало поєднуватися між собою, пише "24 канал".

Чорний жакет
Фото: instagram.com/_jessicaskye
Біла сорочка
Блакитні джинси
Чорні туфлі
Чорна сумка

Чорний жакет

Це повинна бути річ з якісної тканини, яка не буде парити, але захистить від холоду. Влітку ми відкладаємо тренчі та куртки, а от зранку чи пізно ввечері буває доволі прохолодно. Тож без жакета не обійтися.

Біла сорочка

Такий елемент гардероба є цілком універсальним. Оберіть річ з м'якого шовку.

Блакитні джинси

Напевно кожна дівчина має такі базові джинси у своїй шафі. А якщо ні, то додайте до синіх чи чорних джинсів саме блакитні. Вони ідеально пасуватимуть в літню пору.

Чорні туфлі

Обирайте підбори не вище, ніж 10 см. У туфлях ви маєте почувати себе зручно та комфортно. Обирайте класичні туфлі-човники з гострим носком, які досі є актуальними.

Чорна сумка

Зупиніть свій вибір на сумці без жодних декоративних деталей. Це має бути базова сумка, яка пасуватиме і до сукні, і до образу з кросівками.

Кросівки

Якщо ви хочете мати у своєму гардеробі базові кросівки, то варто зупинити свою увагу на брендах Adidas, Nike чи Reebok. Ці марки мають у своєму асортименті взуття, яке не сходить з модних радарів впродовж багатьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильно і зручно: образи з джинсами на весну, які легко повторити

Сукня

Обирайте легкі та повітряні сукні білого кольору, або ж додайте до свого гардероба класичну сукню-комбінацію.

Біла футболка

На літо обирайте футболку розміру оверсайз з натуральної тканини. Головне, щоб вона не була завуженою на талії.

Чорна майка

Можете придбати на літо майки на тонких та широких бретелях. Останній варіант більш практичний.

Балетки

Обов'язково включіть балетки до свого базового гардероба. Окрім того, що вони набули шаленої популярності, таке взуття чудово поєднається з кежуальними чи романтичними аутфітами.

До гардеробів світових модниць і трендсеттерок повернувся військовий камуфляж. В широких камуфляжних штанах з накладними кишенями можна було побачити зіркову модницю Кайлі Дженнер, а також модель Емілі Ратаковскі.

Модні блогерки також дедалі частіше надають перевагу camo pants, ефектно поєднуючи камуфляжні штани з нюдовими лонгслівами, чорними водолазками, облягаючими кроп-топами, светрами, кардиганами та навіть корсетами.

Зараз ви читаєте новину «Одяг на літо: 10 базових речей, які варто придбати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі