вівторок, 19 липня 2016 14:34

Модні образи з джинсами літнього сезону: п'ять зіркових прикладів
5

На червоних доріжках зірки носять сексуальні сукні та ідеально скроєні костюми. У реальному житті вони обирають джинси, навіть для спекотної погоди.

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян надає перевагу порваним джинсам. Вона вдало поєднала їх з білою майкою та подовженим піджаком. Аби силует був більш витягнутим, зірка одягнула нюдові туфлі-човники на підборах.

Автор: plitkar.com.ua
 

Дженіфер Лопес підкреслила струнку талію коротким топом та джинсами кльош з високою талією. З аксесуарів вона обрала велику сумку, темні окуляри та багато каблучок. Кольори образ темні — це зробило її силует ще більш струнким та підтягнутим.

Автор: glianec.com.ua
 

Для повсякденного життя модель Кендіс Свейнпол обирає стиль гранж. Приталені порвані джинси, короткий напівпрозорий топ та пов'язана на талії кофта - складові її образу. Акцент зірка зробила на аксесуари — темно-червона сумка у поєднанні з жовтими модними окулярами та декілька прикрас на шию.

Автор: cosmo.com.ua
 

Одним з найяскравіших став образ Бели Хадід. Модель одягнула білу майку під світлі порвані джинси. Прикрасила все шкіряними літніми ботильйонами білого кольору.

Автор: popsugar.com
 

Тотальним джинсовим стилем відрізнилась Джіджі Хадід. Вузькі джинси, сорочка та звичайні білі кеди — образ готовий. З аксесуарів модель обрала яскраві окуляри та один браслет у вигляді ланцюга.

Автор: capitalfm.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кольори літнього сезону: шість головних сполучень

Зараз ви читаєте новину «Модні образи з джинсами літнього сезону: п'ять зіркових прикладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі