пʼятниця, 29 листопада 2019 15:28

Модні сережки сезону осінь/зима 2019/2020

Яскраві кольори, сміливі поєднання або стильний мінімалізм: що обрати в новому сезоні для створення цікавого образу? Дизайнери радять відсунути мінімалістичні прикраси на другий план та віддати перевагу оригінальним, об'ємним та посипаним камінчиками. Також набирають популярності прикраси геометричних форм: трикутники, ромби, квадрати. Розповімо докладніше, які сережки будуть у тренді в осінньо-зимовому сезоні.

Почнемо з сережок-кілець, які стійко утримують популярність уже кілька сезонів поспіль. У моді масивні гладкі сережки діаметром до 2 сантиметрів або тонкі, але великі моделі-хулахупи. Не знаєте, що вибрати? Зупиніться на цій універсальній моделі, вибравши відповідний діаметр кілець. Замість однієї пари можна надіти два або навіть три комплекти різного діаметра.

  Прикраси, які будуть в моді восени та взимку
Прикраси, які будуть в моді восени та взимку

Також на піку популярності сережки у формі півмісяця, декоровані дорогоцінними або напів дорогоцінними мінералами.

Повертаються в моду і сережки-ланцюжки, довжину яких ви також можете вибрати на свій розсуд: середні або протяжки до плечей.

  Прикраси, які будуть в моді восени та взимку
Прикраси, які будуть в моді восени та взимку

Любите флористичну тематику? Тоді обов'язково підберете модні сережки в цьому сезоні. Стилізовані квіти, елементи листя і гілочок прикрасять ваше вушко, підкреслять жіночність.

  Прикраси, які будуть в моді восени та взимку
Прикраси, які будуть в моді восени та взимку

Хочете виділитися? Носіть непарні сережки! Наприклад, моносережку у формі зірочки в одному вусі, а в іншому - у вигляді півмісяця. Можна міксувати вироби із золота і срібла – це давно вже не вважається моветоном.

Екстравагантні дівчата в цьому сезоні зможуть підібрати для себе цікаві сережки-кафи, прикрашені камінням або у вигляді мінімалістичних смужок.

Один з гарячих трендів сезону-масивні золоті та срібні сережки. Відмінний спосіб, щоб додати родзинку в нудний образ! Такі прикраси відмінно поєднуються з нейтральними водолазками, сукнями і навіть футболками. Досить пари яскравих сережок і ваш образ заграє новими фарбами!

  Прикраси, які будуть в моді восени та взимку
Прикраси, які будуть в моді восени та взимку

І ще один момент, на який радять звернути увагу дизайнери, – ювелірні вироби з фактурною поверхнею. Цей тренд повернувся до нас з 80-х і впевнено набирає популярність. Оригінальна обробка у вигляді подряпин або фактурних країв, імітація шкіри на однотонних золотих або срібних виробах виглядають стильно і відмінно впишуться в діловий гардероб з білою сорочкою, трендовим піджаком в клітку або трикотажним платтям.

І не забувайте про перстні - масивні з одним, або декількома дорогоцінними каменями, або кілька витончених, схожих по оформленню – стануть чудовою модною прикрасою ваших пальчиків.

Вже вирішили, яку прикрасу хочете придбати? Довго не роздумуйте! Святкові знижки в KUZ.UA – відмінна можливість купити не одну, а цілий комплект прикрас за приємною ціною.

Зараз ви читаєте новину «Модні сережки сезону осінь/зима 2019/2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі