четвер, 11 травня 2017 15:31

Мода безсмертна: 63-річна американка підкорила світ почуттям стилю
25

63-річна американка  Лін Сетер стала модним блогером
Фото: instagram.com
63-річна американка  Лін Сетер стала модним блогером
63-річна американка  Лін Сетер стала модним блогером
63-річна американка  Лін Сетер стала модним блогером
63-річна американка  Лін Сетер стала модним блогером

63-річна Лін Сетер з Нью-Йорку стала зіркою інтернету. Створила у соцмережі Instagram власний модний блог під назвою Accidental Icon. Також веде викладацьку діяльність в університеті.

Ідея блогу прийшла до Лін випадково. Кілька років тому вона чекала подругу неподалік від Лінкольн-центру, де в рамках Тижня моди проходили пишні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардашьян створила для маленьких дівчаток сукні в білизняному стилі за $ 125

"Журналісти взяли мене за якусь знаменитість з індустрії моди, обступили та почали фотографувати і задавати питання, - згадує Лін. - Тут же почали підтягуватися люди, думаючи, що зустріли важливу птицю. Мені навіть довелося дати кілька автографів. Звичайно, я була збентежена, але цей кумедний випадок надихнув мене завести свій фешн-блог, адже я завжди обожнювала моду і незвичайний одяг ".

На сторінку Сетер підписано 178 тис. користувачів мережі. Читачі цінують та поважають її думку, як модного експерта.

Лін вже декілька разів з'являлася на сторінках журналів, знімалася для рекламних кампаній популярних брендів. Уклала контракт з модельним агентством Elite Model.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річну доньку Майкла Джексона визнали новою іконою стилю

Жінка не намагається виглядати молодше, ніж є насправді. Не соромиться своєї сивини та не зафарбовує волосся. В основному її блог читають люди не старше 35 років. Жінки часто пишуть подібні повідомлення: "Я переживала через те, що молодість йде, але завдяки вам заспокоїлася. Зрозуміла, що в будь-якому віці можна виглядати чудово ".

Нью-йоркська художниця Лірика Матоші створює неймовірний декор для жіночих колготок. За основу бере вироби з широкої яскравої сітки. На верх пришиває об'ємні аплікації з квітів, каміння та вишитих пелюсток.

Зараз ви читаєте новину «Мода безсмертна: 63-річна американка підкорила світ почуттям стилю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі