пʼятниця, 10 березня 2017 00:55

Міський шик чи романтика: кому підійде стиль Кейт Міддлтон

Людям, які у вільний час люблять сидіти вдома з книжкою, підійде романтичний чи природній стилі. Керівникам більше пасуватиме діловий. Драматичний стиль підійде жінкам, які люблять знаходитися в центрі уваги.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла стиліст і персональний шопер Діана Сидорович.

Автор: stylist4you.com.ua
  класичний стиль
класичний стиль

"Щоб з'ясувати, який стиль одягу ближчий людині, розпитую своїх клієнтів про їх спосіб життя і захоплення. Людям, які у вільний час люблять сидіти вдома з книжкою чи прогулюватися містом, підійде романтичний чи природній. Керівникам, які постійно проводять ділові зустрічі і переговори, більше пасуватиме діловий стиль чи міський шик. Драматичний стиль підходить жінкам, які люблять бути в центрі уваги. Вони завжди виглядають ефектно. Носять підбори, люблять леопардові принти, чорне мереживо, облягаючі сукні. З дому не виходять без укладки і макіяжу" — сказала вона.

Автор: stylist4you.com.ua
  драматичний стиль
драматичний стиль

"Творчий стиль — це поєднання непоєднуваного. Такі люди не слідують моді, а самі її творять. Вони не бояться видатися смішними, бо суспільна думка їх не хвилює. Саме завдяки їм стало модно носити сукні із кедами. Міський шик — стиль королівських осіб. Він елегантний і невимушений. Його полюбляють Кейт Мідлтон, Сара Джесіка Паркер, Карла Бруні. Ці люди завжди на виду. Вони мають виглядати вишукано і елегантно", - додала вона.

За словами стиліста, всі люди прагнуть вдягатися у власному стилі. Але це вдається одиницям.

Автор: stylist4you.com.ua
  романтичний стиль
романтичний стиль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оновити гардероб за 3 години — поради стиліста

"Своїм клієнтам раджу обрати один стиль і не виходити за його рамки. Починати експерименти можна лише після того, як будете спокійно орієнтуватися у стилі, який вам найбільше підходить", - сказала вона.

У Києві консультація стиліста коштує 1800 грн, 1 год шопінг-супроводження — 800 грн.

"До Києва переїхала з Білорусі. Працювала в шоу-бізнесі. Тоді ж зацікавилася професією стиліста. Мене завжди вражало, як ці люди можуть звичайну людину перетворити на зірку. Захотілося і самій навчитися це робити. Закінчила школу стилістів в англійській компанії "ColourMeBeautiful". Моя консультація по стилю коштує 1800 гривень, година шопінг-супроводження — 800 гривень", - розповіла Діана Сидорович.

Зараз ви читаєте новину «Міський шик чи романтика: кому підійде стиль Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі