пʼятниця, 24 січня 2014 15:41

Міський casual від молодого українського дизайнера Олександри Рубцової
10

Той самий "носоріг"

22 грудня 2013 в "Київ Лофт " була представлена ​​перша колекція молодого українського дизайнера Олександри Рубцової .

Дизайнер представила 18 оригінальних луків. Основною фішкою показу стали речі - трансформери. Дизайнер зізналася , що вони будуть присутні в кожній новій колекції в різних інтерпритація .

Надихнув Олександру на створення даної колекції тур по горах Криму.

"Я задумалася над тим , щоб зробити одяг максимально зручним. Оскільки в горах є речі важливіші за переодягання. Мені захотілося створити такий одяг , який можна було б трансформувати в залежності від погодних умов. Відстібні штанини , рукава , капюшони , все в такому дусі. Я вирішила створювати щось практичне " - коментує дизайнер

" Була одна модель з колекції , яку на показі ж і охрестили" носорогом " - сміється дизайнер - це комбінезон , який застібається до самого верху у випадку негоди . Залишаються тільки отвори для очей. "

За словами дизайнера , на створення колекції пішло приблизно 4 місяці.

Наступний показ Олександри Рубцової відбудеться вже на початку літа. Дизайнер обіцяє порадувати сукнями та комбінезонами - трансформерами як спортивного стилю , так і більш елегантного .

Зараз ви читаєте новину «Міський casual від молодого українського дизайнера Олександри Рубцової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі