вівторок, 22 червня 2021 18:47

Літо 2021: які модні речі варто вдягати у спеку
7

Сукня з запахом
Фото: telegra.ph
Модний сарафан з дрібним принтом
Сукня з V-подібним вирізом
Модна пишна спідниця
Сарафан з тонкими бретелями

Улітку 2021 року в тренді яскраві кольори, довжина максі й рукави-буфи. Крім сарафанів, у моді пишні спідниці, шорти, корсети, комбінезони й легкі костюми.

Дівчатам із типом фігури "груша" варто звернути увагу на сукні з запахом або рукавами-ліхтариками, сарафани з дрібним принтом і пишним подолом, повідомляє українська стилістка Олена Мудренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які обрати та з чим одягати наймодніші джинси літа

"Такі варіанти будуть коректувати фігуру - подовжувати шию й витягати обличчя".

Фасон з V-подібним вирізом пасуватиме фігурі "перевернутий трикутник". Такий виріз зробить широкі плечі тендітнішими. Також стилістка радить пишні спідниці, сарафани на одне плече або з тоненькими бретельками й асиметричний крій. Кольори краще обрати яскраві.

Жінкам із типом фігури "прямокутник", де плечі, талія та стегна однакові завширшки, пасуватимуть корсети, широкі пояси й виразні принти. Наприклад, можна обрати легкий костюм із топа й спідниці на гумці, яка підкреслить талію.

У масмаркеті пляжні сарафани можна знайти від 500 грн до 1,5 тис. грн, комбінезони - від 800 грн до 2,5 тис. грн, шорти - від 500 грн до 800 грн, а за костюми на літо доведеться заплатити від 1,5 тис. грн до 3 тис. грн.

Цього літа серед трендових речей є бікіні з анімалістичними принтами, сукні з відкритою спиною та бейсболки. Для створення стильних образів у відпустці варто взяти актуальні елементи гардероба. Купальники з довгими зав'язками, анімалістичними принтами, кислотних відтінків і в стилі мінімалізму є цьогорічними трендами.

Зараз ви читаєте новину «Літо 2021: які модні речі варто вдягати у спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі