субота, 18 квітня 2020 16:37

Ланцюги і асиметрія: трендові прикраси нового сезону
19

Кафи для вух
Анклети
Кафи для вух
Анклети
Анклети

Авангардні прикраси стають все більше модними. Стиліст і фешн-блогер Олена Галант розповідає про те, які прикраси актуальні цього сезону, як їх обрати, з чим їх краще носити і стилізувати.

На першій сходинці складне незвичне перлове намисто.

"Ідеться не про ті ідеальні колись разки з перлів, які ми пам'ятаємо з ретро-фільмів. Ідеться про авангардний дизайн із використанням вставок з перлових ниток. Дуже стильне намисто легко відтворити власноруч. Для цього достатньо купити у звичайному мас-маркеті золотистий чи сріблястий ланцюг, додати кілька крупних карабінів, які можна легко купити в будівельному магазині, і беремо класичне перлове намисто. Бажано, щоб це були так звані барочні перли – дикі, не стандартної форми. І переплітаємо ці дві нитки у хаотичних непередбачуваних формах", - розповідає стиліст.

Крупний ланцюг був у тренді ще минулого року і перекочував у цей.

"Форми ланцюгів і розмір – на ваш смак. Особливо красиво такі ланцюги виглядають з відкритими зонами декольте, з відкритими вирізами чи навіть з класичними піджаками. Їх можна носити як самостійно, так і з іншими тоншими ланцюжками з незвичними підвісками. Головне, щоб вони виглядали масивно і нестандартно. Чим більш авангардно і нестандартно виглядатиме ваша прикраса, тим сучаснішою вона буде".

Асиметричні сережки - ще одне стильне рішення. Асиметрія – це тренд і в дизайні одягу, і в прикрасах. Наприклад, у сережок однакове колечко, але підвіски у них різні.

Сережки-кільця. Це класика, яка повернулася до нас довготривалим трендом. Але ідеться не про тонкі масивні кільця великого діаметру, а про більш пузатенькі і широкі. Вони створюють потрібний акцент, і їх зручніше носити.

Кафи для вух - також на піку.

"Вони додають образу перчинку і нотку хуліганства. Тому підійдуть не всім. Вони вдало доповнять класичні сережки і створять гармонійний ансамбль, при якому сережки виглядатимуть не надто вінтажно", - радить Олена Галант.

Підвіска-лассо. Візуально вони схожі на петлю, що зачіпляє основу підвіски, І ми маємо довгий звисаючий елемент. Найкраще такі виглядають з піджаками і жакетами з V-подібними вирізами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'язка повертається в моду: тренди суконь на літо 2020

Чокери – для тих, у кого довга красива шия і зона декольте. Це не обов'язково класичний оксамитовий шнурок. Вони бувають і металеві. Розставляють потрібні акценти. Можна взяти звичайну оксамитову стрічку і одну з підвісок, які ви маєте, і поєднати їх.

Анклети – браслети на ногу особливо актуальні цього сезону.

"Цей елемент саме для літа і весни. Це один із найбільш сексапільних варіантів підкреслити тонку щиколотку і привернути увагу до своєї красивої ступні", - каже стиліст.

У національному музеї старожитностей Нідерландів показали кільце вікінгів, знайдене торік на кукурудзяному полі неподалік міста Хогвауд за допомогою металошукача. Артефакту майже 1,1 тисячі років.

Його виготовили з бруска срібла. Через кільце проходить тонка філігранна нитка з маленьких кульок. Завдяки цьому прикраса виглядає, наче заплетена. Має діаметр 25 мм і важить 8 г.

Зараз ви читаєте новину «Ланцюги і асиметрія: трендові прикраси нового сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі