четвер, 15 серпня 2019 22:45

Дизайнери розповіли, яких квіткових принтів варто уникати
7

Фото: Вікторія Богдан

Складні деталі, нерівномірний візерунок, незвичний крій - це все може зіпсувати ваш принт на одязі. Квітковий принт може, як освіжити образ, так і перетворити вас на старомодну особу.

"Квітковий принт - найжіночніший зі всіх. Він ніколи не вийде з моди. Він давно перейшов із розряду літнього гардеробу в універсальний", - зауважують дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морік (VMMA).

Порада №1

Доповнення до принтів

Дизайнери та стилісти наголошують на тому, що необхідно доповнювати квіткові принти однотонними речами та аксесуарами. Наприклад, принт на брюках чи сукні виглядає більш виразно, якщо розбавити його аксесуарами схожих відтінків, це може бути сумка, кеди або біжутерія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили перші тренди осені, які варті уваги

Порада №2

Квіткова абстракція

За допомогою таких принтів можна легко створити лаконічний та структурований образ. Саме квіткова абстракція ідеально підходить під короткі сукні-трапеції або сукні-футляри.

Автор: Вікторія Богдан
 

Порада №3

Обережність з дрібним принтом

Дрібний принт дуже часто в зоні ризику, адже він може бути схожим на нічну сорочку, що не зовсім буде додавати елегантності. Тому краще надавати перевагу сукням з більш чітким принтом, вони згладять в образі зайву приторність та приберуть простоту.

Порада №4

Великі принти додають зайвих кілограмів

Будьте обережними з обтягуючим одягом, на якому зображені великі принти, адже вони додають зайвої ваги.

Автор: Вікторія Богдан
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно слідкувати за собою - поради француженок

Порада №5

Інтенсивність квіткового принту

Чим яскравіші кольори задіяні в принті, тим більш інтенсивну дію він додає вашому образу. Насичені принти підійдуть жінкам з яскравою зовнішністю. Дівчат з м'якою колористикою вони будуть затьмарювати.

Супермоделі Наомі Кемпбелл, Белла Хадід, співачка Бет Дітто, діджей Diplo, футболіст Оделл Бекхем та австралійський актор Джейкоб Елорді знялись в рекламній кампанії бренду білизни Calvin Klein.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери розповіли, яких квіткових принтів варто уникати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі