вівторок, 10 квітня 2018 14:56

Дизайнер покаже, як власноруч створити модний вінтажний капелюшок

Завтра, 11 квітня, об 19:00 дизайнер Світлана Савельєва проведе майстер-клас "Капелюшки рулять". Захід пройде у Палаці культури "Енергетик", що в м.Українка на вул. Дніпровський проспект, 15.

Майстер-клас приурочений ІІІ Міжнародному автомобільному фестивалю "Ретрофест". Він відбудеться у червні у Кам'янці-Подільському.

Учасники майстер-класу зможуть власноруч створити вуалетку. Це — коротка вуаль, прикріплена до шпильки. Раніше аксесуар слугував для прикриття обличчя. Зараз ним доповнюють вечірні образи. Крім того, капелюшок-вуалетка неодмінно знадобиться на фестивалі "Ретрофест".

Автор: facebook.
  Світлана Савельєва
Світлана Савельєва

Щоб створити вуалетку учасникам майстер-класу слід взяти з собою фатин, органзу або іншу тонку тканину. Головне, аби вона тримала форму. Матеріал може бути будь-якого відтінку. Утім найкраще підійдуть класичні кольори — чорний чи білий. Для створення аксесуару також необхідний обідок для волосся, ножиці, голки, нитки, клей і леска. Задекорувати виріб можна ґудзиками, бусинами, стрічками, мереживом, пір'їнами чи квітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блузи з бантом, пишні спідниці та плаття у горох - модна подорож у минуле на фестивалі "Ретрофест"

Доїхати з Києва до Українки можна маршруткою №313. Вона відправляється від станції метро Видубичі кожні 15-20 хв. Вартість проїзду 20 грн.

Цьогорічний ІІІ Міжнародний автомобільний фестиваль триватиме з 8 по 10 червня. Торік на фестивалі ретро автомобілів влаштували дефіле у ретро купальниках. Колекція дизайнера Світлани Савельєвої показала еволюцію купальників з 1910-го до 1990-х років.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер покаже, як власноруч створити модний вінтажний капелюшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі