вівторок, 17 січня 2017 16:40

Чотири модних прийоми, як завжди виглядати стильно

Є речі, в яких можна виглядати надзвичайно в будь-якій ситуації. Досить скористатися модними хитрощами щодо створення образу в цілому. Експерти в сфері моди виділили чотири трендових віяння, які є основою гарного луку.

Одяг з V-подібним вирізом. Такий виріз візуально витягує силует та робить його стрункішим. Комір підходить всім типам фігури.

Автор: my.goodhouse.com.ua
 

Завужені та вузькі штани. Виглядають ефектніше за інші моделі. Залишаються на першій позиції у модних показах вже декілька років поспіль.

Автор: my.goodhouse.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенденції 2017 року: рвані джинси взимку

Монолук. Образ в однотонній кольоровій палітрі візуально витягує силует. Таке поєднання завжди привертає увагу. Гарним акцентом можуть бути аксесуари.

Автор: my.goodhouse.com.ua
 

Оригінальні принти. Візерунки на різну тематику наносять дизайнери всього світу. Для кожного сезону є свої характерні принти. Варто зауважити, що з цим прийомом слід бути обережними. Занадто великий принт може візуально вкоротити силует або додати зайвого об'єму.

Автор: my.goodhouse.com.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Чотири модних прийоми, як завжди виглядати стильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі