неділя, 27 вересня 2020 23:46

Які штани будуть модними цього сезону

Які штани будуть модними цього сезону
Звично чоловічий фасон, навпаки, додає образу жіночність і елегантність. Фото: pexels

Цьогоріч дизайнери віддають перевагу зручності і практичності.

Саме ці критерії асоціюються з вільними брюками широкого крою, пише Harper`s Bazaar.

Такий звично чоловічий фасон, навпаки, додає образу жіночність і елегантність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які кольори будуть трендовими в осінньо-зимовому сезоні

Мінус широких штанів полягає в тому, що вони можуть зробити фігуру присадкуватою, якщо ви не володієте високим зростом і довгими ногами. Але і з такої ситуації є вихід - вільні брюки варто носити в парі з каблуками, при цьому штани повинні прикривати каблук до середини, або вибирати моделі з вертикальними стрілками, які візуально витягнуть ноги.

Восени варто віддати перевагу щільним тканинам: наприклад, актуальному в новому сезоні вельвету або не менше модною шкірі. Дизайнери пропонують носити шкіряні тотал-луки, тому доповнити штани можна тренчем або блейзером зі шкіри, виділивши талію тонким ремінцем. В осінньому сезоні сірий стане новим чорним - цей відтінок заполонив буквально всі модні покази. Він так само легко буде поєднуватися майже з усією палітрою кольорів, як і базовий чорний, зате зможе вдихнути свіжість в темний осінній гардероб.

Український дизайнер Андре Тан поділився із українськими модницями фешн-порадами.Він розповів, яке взуття буде актуальним восени 2020 року на сторінці в Instagram.За його словами, в цьому сезоні квадратний носок вже не буде таким популярним, як у минулому. Натомість ботильйони з гострими носками додадуть актуальності аутфітам.

Зараз ви читаєте новину «Які штани будуть модними цього сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі