понеділок, 22 червня 2020 22:46

Які літні принти завжди будуть модними

Які літні принти завжди будуть модними
Клітка гінкго - один з літніх принтів, який не перестає бути модним. Фото:pexels

Деякі літні принти залишаються модними з сезону в сезон.

Тому улітку 2020 року та в наступні сезони, одягаючи їх, можна залишатись в тренді, пише Cosmopolitan.

Одним з таких візерунків є клітка гінкго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сукні визнали модними цього літа

В ній кольорові смужки перетинаються на білому тлі і така клітка повертається в моду кожного літа. Цей візерунок надає образам романтичний шарм і почуття легкості. Сукні, блузи, шорти і штани з бавовни або льону в цих принтах завжди виглядають дуже стильно.

Також модним залишається принт в горошок. Цей візерунок також асоціюється з літом. Стильних різновидів горошкового принта існує дуже багато - від чорно-білих варіантів до найсоковитіших і різнокольорових.

Одяг в смужку не перестає бути модним. Футболка в смужку, наприклад - це базова річ у гардеробі цілий рік. В літніх образах не варто обмежуватися однією деталлю. Сукня, шорти і інший світлий одяг в тонку смужку виглядає свіжо, стильно і гармонійно доповнює будь-які повсякденні образи.

Багато цікавих кольорів і поєднань стали модними влітку 2020 року. Головний тренд - це пастельні тони. Найбільш популярними з них стали пудровий рожевий, бузковий, світлий бананово-жовтий. Поєднувати такі відтінки найкраще з білими акцентами.

Зараз ви читаєте новину «Які літні принти завжди будуть модними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі