середа, 10 червня 2020 22:46

Які кольори будуть модними цього сезону

Які кольори будуть модними цього сезону
Найбільш популярними цього літа будуть пастельні тони. Фото:pixabay

Багато цікавих кольорів і поєднань стали модними влітку 2020 року.

Головний тренд - це пастельні тони, пише "Апостроф".

Найбільш популярними з них стали пудровий рожевий, бузковий, світлий бананово-жовтий. Поєднувати такі відтінки найкраще з білими акцентами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який макіяж буде модним цього літа

Одним з хітів також є так званий "Baby blue". Дослівно ця назва перекладається з англійської як "Дитячий блакитний". Це легкий світло-блакитний тон, який ідеально поєднується з білими, кремовими або джинсовими речами.

Трендовим є поєднання деніму і нюда. Бежеві, кремові, світло-коричневі речі можна сміливо носити з будь-якими джинсовими елементами.

Популярним є також кавовий відтінок. Його можна використовувати як в діловому стилі, так і в повсякденному. Також цей колір ідеально доповнюють світлі акценти у взутті або аксесуарах.

Полунично-червоний колір також став модним цього сезону. Це відтінок, який більше за інших асоціюється з літом, стиглими ягодами, теплом і веселощами.

Мода після карантину істотно змінилася. Люди на роботу ходять в спортивних костюмах, але вони тепер трикотажні і майже класичного крою. Втім, роботодавці проти таких трендів.У моду входять спортивні штани, кофти і спортивні сукні.

Зараз ви читаєте новину «Які кольори будуть модними цього сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі