неділя, 02 червня 2019 18:35

Які джинси цього сезону будуть наймодніші
7

Цього року в сфері деніму багато нового. Вузькі джинси вже давно стали нормою, тому все, що відрізняється від цього стандарту, здається свіжим і несподіваним. Серед основних трендів – прямі, розкльошені і обрізані моделі, а також "мамині" джинси.

Модні деталі

 

Що характеризує джинси цього сезону? По-перше, вони мають довжину 7/8. У 80-х і 90-х роках такі моделі вважалися вершиною несмаку, але сьогодні довжина трохи вище кісточок – найпоширеніший елемент крою. Це хороша новина, тому що джинси довжиною 7/8 личать абсолютно всім і візуально роблять ноги стрункішими.

 

Друга ознака модних джинсів – ґудзики замість блискавки. Вони мають бути перед очима, тому не намагайтеся заховати цю деталь під тунікою, сукнею-пуловером або довгою блузкою. Такі джинси варто або носити з коротким верхом, або заправляти в них сорочку чи пуловер.

 

Третій елемент, на який варто звернути увагу, – невеликі розрізи по боках внизу штанин. Якщо йдеться не про широкі джинси, моделі довжиною 7/8 або з обрізаними штанинами, є велика ймовірність, що вам доведеться мати справу з цією деталлю. Майже непомітні розрізи надають стрункості щиколоткам і дають можливість носити джинси практично з будь-яким взуттям, від чобіт і кросівок до еспадриль і сабо (які цього літа повертаються в моду).

 

Четверта деталь – широкий пояс, який зав'язується на талії. Це характерний елемент крою джинсів paperbag, популярних зараз нарівні з іншими моделями із завищеною талією. Цей тренд родом з 80-х, мабуть, є найвишуканішим варіантом джинсів з високою талією.

 

П'ята модна ознака – білий або світло-бежевий відтінок. З джинсами такого кольору потрібно бути обережнішіми: вони підкреслюють навіть найдрібніші недоліки фігури. Проте подібні моделі просто створені для літнього гардеробу. Світлі джинси добре поєднуються з еспадрильями або короткими ковбойськими чобітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що варто носити жінкам за 40

Для найсміливіших

 

Варто згадати ще дві тенденції, які можуть сподобатися любителькам оригінального стилю. Насамперед, це джинси, пофарбовані в техніці tie-dye (дослівно "зав'яжи-пофарбуй", технологія фарбування тканин, при якій на одязі утворюється барвистий оригінальний візерунок). Востаннє вони були в моді 30 років тому. Майте на увазі, що такі джинси не пасують для повсякденного носіння і поєднуються далеко не з усім. Можливо, краще звернути увагу на знебарвлені і штучно постарені моделі, які теж масово присутні в колекціях цього сезону.

 

Другий несподіваний тренд – спідниця-штани з деніму. Широкі і просторі джинси зараз дуже популярні, але тільки найсміливіші модниці зважаться вибрати цей екстремальний варіант. Менше з тим джинсові спідниці-штани були помічені на показах багатьох марок. Чи приживеться ця тенденція в реальному житті, залежить від публіки.

Підбір речі потрібно починати з урахуванням будови своєї фігури. Для фігури "яблуко" доречними будуть широкі моделі або прямі класичні, що врівноважують пропорції, які додаватимуть стрункість ногам і допоможуть виділити витончений жіночний вигин.

"Трикутник" (широкі плечі і струнка талія) - потрібна невелика корекція верхньої частини тулуба за рахунок розширення низу, тому модний кльош різного ступеня прекрасно додасть необхідного об'єму.

"Груша" (гармонійний верх з невеликими плечима і грудьми, але важкий об'ємний низ) варто вибрати для себе модель серед джинсів прямого крою, віддавши перевагу щільній тканині, яка трохи стягуватиме стегна. Хороший класичний фасон глибокого темного кольору відмінно сяде, відверне увагу від пишних сідниць, надавши стрункості силуету. Головне, не переборщити з кишенями і обробкою на задній частині стегна, щоб не концентрувати увагу на проблемних місцях.

"Прямокутник" (відсутність талії і стрункі ноги). Зазвичай це високі дівчата, які можуть дозволити собі практично всі моделі, граючись з довжиною і обробкою. На них відмінно сидять облягаючі скінні, широкі або прямі брюки з дірками і стильні бойфренди. Ідеальний варіант - це виділити в задуманому комплекті талію за допомогою фактурного яскравого пояса, приталених блуз або тунік.

"Пісочний годинник" (красива лінія переходу між талією і стегнами). Пасуватиме багато варіантів. При складанні гардеробу головне не перевантажити об'єми в нижній частині, утримуючи рівновагу. Єдине табу - звужений до низу крій, який перетворить фігуру візуально в "морквину".

Зараз ви читаєте новину «Які джинси цього сезону будуть наймодніші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі