четвер, 04 березня 2021 23:46

Як створити новий гардероб із старих речей

Як створити новий гардероб із старих речей
Стилістка стверджує, що шопінг викликає у людей викид гормону щастя дофаміну, тому багато хто робить необдумані покупки. Фото: pixabay

Старі речі в гардеробі треба перебрати і вигадати новий спосіб, як їх комбінувати.

Так можна оновити луки без додаткових витрат на новий одяг, розповіла модна експертка Ребекка Рой, передає Metro.

За її словами, речі можуть виглядати застарілими у тоді, коли є страх експериментувати з образами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі вийшли з моди і можуть зіпсувати образ

"Дістаньте свої улюблені предмети гардероба і подумайте, як ви носили їх раніше. Швидше за все, ви повторювали одні й ті ж образи знову і знову. Наприклад, у вас є улюблений блейзер, який ви носите тільки зі штанами в тон. Спробуйте приміряти його з різними сукнями, додайте пояс і намисто. Ви приємно здивуєтеся, виявивши, що старі речі заграли новими фарбами", – сказала вона.

Стилістка стверджує, що шопінг викликає у людей викид гормону щастя дофаміну, тому багато хто робить необдумані покупки. Експертка порадила використовувати цей психологічний прийом у своїх інтересах, і підходити з розумом як до переосмислення старого гардеробу, так і до придбання нових речей.

Є одна річ для того, щоб виглядати стильно, яку нічим не можна замінити. Вона актуальна у всі часи і зміни в моді - це водолазка. Зазвичай вона зроблена з якісного матеріалу, без синтетики, що дозволяє носити її довго. Заміни водолазки просто немає.

Зараз ви читаєте новину «Як створити новий гардероб із старих речей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі