субота, 27 січня 2024 13:36

Як одягаються дружини мільйонерів: лайфхаки розкішного стилю
17

Фото: Pinterest

За останні декілька років стиль Old money набрав чималої популярності. Його почали повторювати світові й українські блогери та знаменитості.

Пропонуємо переглянути основні лайфхаки розкішних аутфітів, які насправді легко повторити.

Old money - стиль одягу, що сформувався у XX столітті серед династій багатих людей. Це були представники відомих прізвищ, які мали титули та владу. У цьому стилі також одягалася принцеса Діана.

Основні характеристики стилю Old money

Комфорт, стриманість та елегантність

Стилісти радять купувати речі високої якості, адже вони довше прослужать і матимуть кращий вигляд. Обирайте одяг з високою посадкою, зручним кроєм та приталеними силуетами.

Нейтральна палітра кольорів

Для стилю Old money не притаманні яскраві чи кислотні відтінки. Розкоші у ваш образ додадуть відтінки білого, чорного, бежевого, коричневого. Також обирайте сірий, темно-зелений, темно-синій, небесно-блакитний, благородний бордовий, смарагдовий, яскравий жовтий і теракотово-червоний. З принтів допустимі вертикальна та горизонтальна смужка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трендову сукню 2024 року: з чим її носити

Натуральні тканини

Це бавовна, шерсть, шовк, кашемір, льон та шкіра

Акцентні аксесуари

Доповнюйте образ мінімалістичним поясом, брендовою сумкою, наручним годинником, класичними сонцезахисними окулярами або шовковою хусткою.

Базовий гардероб стилю Old money

Якщо ви хочете повторити цей стиль, додайте у свій гардероб сорочки класичного крою у світлих тонах, однотонні блузи з об'ємними рукавами, футболки та джемпера базових відтінків з круглим або V-подібним вирізом, прямі джинси та штани зі стрілками, класичні сукні стриманих тонів, твідові піджаки, трикотажні жилети, об'ємні светри грубої в'язки, класичні кардигани, тренчі та пальто.

2024 рік буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Він уособлює успіх. І щоб залучити його, важливо обрати новорічне вбрання в відповідних відтінках та матеріалах. Український дизайнер Андре Тан у своєму Instagram порадив, що вдягнути в новорічну ніч.

Зараз ви читаєте новину «Як одягаються дружини мільйонерів: лайфхаки розкішного стилю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі