пʼятниця, 28 грудня 2018 12:05

Як обрати прикраси для жінки
7

Фото: Фото надала Марі Сіммон

Обираючи прикраси на подарунок жінці, варто враховувати її стиль одягу і спосіб життя, розказує Gazeta.ua ювелір, дизайнер прикрас Марі Сіммон.

"Статус жінки це один із найважливіших моментів при виборі прикрас. Прикраса має бути достойною, пам'ятною і обов'язково святковою. Справжньою королевою жінка відчуватиме себе у кольє з вишуканих кристалів", - каже спеціаліст.

Дівчатам до 25-річного віку підійдуть ніжні і витончені прикраси.

"Гарним подарунком будуть срібні персні з сяючими фіанітами, підвіски і браслети з кристалами Swarovski. Молодим дівчатам пасують браслети з натурального каміння і крихітні дерев'яні сережки з улюбленими мінералами. У жінок після 30 вже сформований власний стиль, смак, самооцінка і присутній справжній шарм. Тому її прикраси це - шовкові сережки та сотуари, брошки з шкіри, дерева та дорогоцінного каміння. Приємним подарунком будуть ювелірні вироби ексклюзивного дизайну", - каже Сіммон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Набір жіночих прикрас коштував більше, ніж будинок чи пара волів" - Марі Сіммон

Бабусю вразять прикраси з натуральним камінням чи браслети-талісмани. Класичні універсальні прикраси пасуватимуть під будь-яку сукню, блузу, брюки чи сорочку.

Шапка крупної в'язки цього сезону не актуальна. Вона личить не всім - хіба школяркам або дуже тендітним дівчатам. Такий аксесуар здешевлює весь образ. Обирайте шапки акуратного вигляду, без стразів, зайвого декору і стриманих неяскравих кольорів.

Зараз ви читаєте новину «Як обрати прикраси для жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі