пʼятниця, 31 жовтня 2014 17:02

Жінка пограбувала аптеку, використавши в якості зброї грудне молоко

Жінка пограбувала аптеку, використавши в якості зброї грудне молоко

У місті Дармштадт, Німеччина, відбувся, мабуть, найнезвичайніший злочин: жінка пограбувала аптеку, застосувавши в якості зброї власне грудне молоко.

Поліція Німеччини оголосила в розшук злочинницю, яку правоохоронці вже охрестили "Молокообстрілювателькою", а вчинений нею злочин назвали найекстраординарнішим пограбуванням, повідомляє британський табоїд Mirror.

У понеділок в аптеку міста Дармштадт, Німеччина, зайшла жінка і попросила фармацевтів показати їй молоковідсмоктувачі. Вибравши пристрій для зціджування грудного молока вартістю 20 євро, відвідувачка простягнула касирові банкноту номіналом 200 євро. Співробітник аптеки прийняв гроші, відрахував решту, простягнув купюри жінці і в цей момент вона розірвала на собі сорочку і вистрілила в нього струменем молока зі своїх грудей.

"Вона дійсно витягла свої груди і направила струмінь молока прямо в обличчя касиру, - підтвердив представник поліції Дармштадт, Фердінанд Дерігс (Ferdinand Derigs). - Потім вона підбігла до другого касира і оббризкала його. Співробітники аптеки і клієнти застигли як соляні стовпи, оскільки ніколи не бачили настільки екстраординарного акту".

Жінка з оголеними грудьми недовго металася між касирами: незабаром після "обстрілу" вона вибігла на вулицю, непомітно прихопивши з каси 100 євро. Вражені побаченим касири помітили недостачу тільки після того, як перси зловмисниці перестали відволікати їх від виконання службових обов'язків.

"Крадіжка була виявлена після закінчення влаштованого нею шоу. Касири не дорахувалися 100 євро. Очевидно, що вона влаштувала цю сцену, щоб вкрасти гроші, - говорить Фердінанд Дерігс. - Це був найнезвичайніший злочин. Ми не стикалися з подібним раніше".

Опитавши свідків незвичайного пограбування, поліцейські дізналися, що аптеку пограбувала жінка 35-40 років з довгим темним волоссям, яка говорила іноземною мовою.

"Це була досить сильна дама. Жінка збила нас з пантелику своїми діями: вона тиснула і тиснула на груди, обливаючи нас своїм молоком", - додав співробітник аптеки.

Примітно, що грабіжниця залишила в аптеці оплачений нею молоковідсмоктувач.

Зараз ви читаєте новину «Жінка пограбувала аптеку, використавши в якості зброї грудне молоко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі