четвер, 29 квітня 2021 21:12

"Супермамою" стала організаторка свят, яка народила дітей з різницею у 26 років
5

Цього тижня за перемогу в шоу "Супермама" боролися чотири киянки. Сьогодні вийшов в ефір 32-й випуск психологічного реаліті.

Глядачі та учасниці вже дізналися, яких правил виховання дітей дотримуються та який мають стиль життя майстриня голосу 43-річна Наталія, приборкувачка чоловіків 40-річна Дар'я та досвідчена мама-леді Світлана. Сьогодні конкурентки побували в гостях у сурогатної матері 32-річної Катерини.

Світлана створила такі бізнеси, як кейтеринг, святкові івенти та весільне агентство, а також організовує свята. Вона розповідала, що її старшій доньці - 34 роки, а онуки старші, ніж її менші діти. Жінка пильно слідкує за здоров'ям усієї родини, а також у дітей є багато обмежень.

Наталія живе з донькою-підлітком як з рівноправною особистістю. Та учасниці були шоковані тим, які вечірки відвідує майстриня голосу. Її донька розповідала, що мати часто буває в лазнях.

Світлана створила такі бізнеси, як кейтеринг, святкові івенти та весільне агентство, а також організовує свята
Фото: скріншот з відео
Наталія живе з донькою-підлітком як з рівноправною особистістю
Дар'я зазначала, що дресирує своїх синів і чоловіка
Катерина зізнавалася, що змогла зробити щасливими дві пари і подарувати їм дітей. Вона виховує доньку Лілію
Карпачов протягом програми дає поради у вихованні дітей

Дар'я зазначала, що дресирує своїх синів і чоловіка. Конкурентки зауважили, що жінка - просто маніпуляторка.

Катерина зізнавалася, що змогла зробити щасливими дві пари і подарувати їм дітей. Вона виховує доньку 12-річну Лілію. Жінка розлучена, за освітою - економіст. Декілька років тому вирішила стати сурогатною матір'ю.

Вона казала, що відправила дитину на дистанційне навчання через те, що Лілія постійно скаржилася на погане ставлення однолітків.

"Те, що Ліля при кожному конфлікті з однокласниками бігла до соціального педагога, або її мати приходила до школи поскандалити, свідчить, що дівчинка не вміє самостійно вирішувати конфліктні ситуації. І замість того, щоб навчити цьому доньку, Катя перевела її на дистанційне навчання. Відсутність спілкування не допоможе дитині справлятися з конфліктами. А навпаки - посилить невпевненість у собі", - зауважив ведучий проєкту і психолог Дмитро Карпачов.

У фіналі учасниці дізналися, що Світлані поставили 71 бал, Дар'ї - 63, Катерині - 59, а Наталії - 48. Карпачов віддав свої 10 балів досвідченій матері Світлані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина тікає від реальності у віртуальний світ: алгоритм виходу із ситуації від психолога

"Супермамою" цього тижня стала Світлана.

В ефір 22 квітня вийшов 28-й випуск реаліті-шоу "Супермама". За перемогу боролися чотири матері з Харкова. Учасниці вже побували вдома в колишньої стриптизерки 34-річної Тетяни, завучки 33-річної Олени та блогерки 26-річної Тати. У цьому випуску конкурентки були не лише в гостях, а й у студії балерини 37-річної Карини.

Зараз ви читаєте новину «"Супермамою" стала організаторка свят, яка народила дітей з різницею у 26 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі