понеділок, 11 квітня 2016 17:48

Канадець створює казкові ігрові будиночки
11

Тайсон Левітт з Канади - тато трьох дітей і майстер на всі руки. Рік тому він вирішив втілити в життя дитячу мрію і побудував для своїх малюків казковий будиночок. Результат настільки сподобався всім членам сім'ї, що вони вирішили відкрити власний бізнес.

Левітт назвав свої будиночки Charmed Playhouses (чарівні ігрові будиночки), і втілює будь-які ідеї своїх замовників. Казкові замки, хатинки, затишні будиночки для принцес і вежі - це далеко не повний перелік того, що може реалізувати Тайсон.

Спочатку в його команді було всього три людини, включаючи його самого. Зараз Левітт очолив майстерню з виробництва будиночків для дітей, в якій на даний момент працюють 15 майстрів.

Будиночки Тайсона Лівітта коштують від семи тисяч доларів (близько 180 тис. гривень), але їх вартість може перевищити і 100 тис. доларів. Це залежить від складності роботи і фантазії замовника.

"Діти потребують власний простір для ігор. У будиночках вони можуть влаштовувати чаювання, боротися з драконами і проводити час так, як їм подобається", - каже канадець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитячий ігровий будинок на дачу: 5 креативних ідей

Зараз ви читаєте новину «Канадець створює казкові ігрові будиночки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі