вівторок, 16 серпня 2016 00:08

Фотографи вразили неймовірними знімками чоловіків, які допомагали народжувати своїм дружинам
10

Міжнародна асоціація професійних фотографів опублікувала серію неймовірних знімків, які доводять наскільки важлива підтримка партнера при пологах, повідомляє Ivona

 

"Цей чоловік був серйозно поранений у результаті нещасного випадку в Афганістані, всього за три місяці до народження їх другої дитини. Він був не в змозі підтримувати свою дружину фізично, але він знайшов інший спосіб допомогти їй"

 

"Цей чоловік підтримував свою дружину протягом усіх інтенсивних потуг. Коли я дивлюся на нього, мені здається, він теж відчував її біль"

 

"Після досить складних перших пологів, поява на світ другої дитини була сповнена моментами любові і блаженства"

 

"Батьківство починається задовго до того, як з'являються діти. Нескінченна любов і беззастережна підтримка під час пологів - одні з найпростіших способів"

 

"Ця мати зізналася мені: "Мій чоловік був моєю опорою. Стійкий, спокійний і сильний. Він знав напевно, як мені допомогти, навіть без моїх вказівок. Начебто він був телепатом"

 

"Цей чоловік ні на хвилину не залишав свою дружину. Він був повністю зосереджений на кожній її потузі. Я ніколи не бачив такого уважного партнера при пологах"

 

"Перед тим, як їй зробили кесарів, я думав про три втрати вагітності, які ми вже пережили і весь біль, який ми стерпіли. Я думав про все те, що моя дружина повинна була витримати фізично і емоційно до цього моменту. Я був такий злий і так хотів, що моя дружина перемогла"

 

"У цієї пари було незапланований кесарів. Але цей чоловік був дуже спокійним і уважним"

 

"Батько ловить дитину у воді. Ці двоє були не розлий вода протягом всіх пологів"

 

"Ця пара стала батьками втретє. У них вже було два хлопчика. На цьому знімку я закарбував вираз батька, коли лікар сказав, що у них ще один хлопчик. Він був на сьомому небі від щастя"

Нагадаємо, мережу шокував фотопроект про життя дітей в різних куточках світу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 фото, які показали, для чого жінці потрібні груди

Зараз ви читаєте новину «Фотографи вразили неймовірними знімками чоловіків, які допомагали народжувати своїм дружинам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі