вівторок, 05 вересня 2017 16:03

Прожила з чоловіком 14 років. Тоді він захотів ще одну дружину

Перед розлученням наймають підставних коханців

Російський мільярдер 50-річний Роман Абрамович із третьою дружиною 36-річною Дарією Жуковою оголосили про розлучення. Жінка отримала нерухомість у США. Не можуть поділити маєток у Санкт-Петербурзі.

Зараз статки Абрамовича оцінюють у 9 мільярдів доларів. Із Дарією виховували двох дітей. Другій дружині Ірині віддав 4,5 мільярда доларів, віллу у Великій Британії, дві квартири в Лондоні, замок у Франції. З нею мають п'ятьох дітей

Ванесса ДЖОРДЖ-ФЕЛЧ, 28 років, менеджер, Бостон, США:

– 2014-го вийшла заміж за власника заводу дитячого харчування. Він старший на 30 років. Одразу підписали контракт. У разі розлучення мені переходила третина його статків. Навіть тих, які заробив до шлюбу. Перша дружина відсудила будинок і хороше утримання, але ще була велика квартира, дім на березі океану, акції, яхта. Виняток – я залишалася ні з чим, якщо заведу коханця.

Наш роман почався задовго до його розлучення. Я чекала п'ять років. Але нормально жити не виходило. Спочатку обоє хотіли дітей, потім він передумав. Тоді захворіла його колишня дружина. Коло неї в лікарні чергувала навіть його сестра. При цьому мене не запросила на своє 50-річчя. Перша дружина ніколи не влаштовувала скандалів. Коли сказав, що йде, зібрала і акуратно склала всі його костюми.

Чоловік поступово повернувся в родину. Спочатку часто провідував онуків, потім став ходити на їхні сімейні обіди. Допомагав дружині після лікарні. Коли подав на розлучення, я була спокійна. Те, що мені лишалось, дозволяло не працювати кілька років.

Мій адвокат почитав справу і сказав, що я програю. У тієї сторони були фото, як я вечеряю і виходжу з готелю з фітнес-інструктором. Є записи нашої розмови із зали. Ми жартували, але звучить, ніби в нас роман. Адвокат каже, що інструктор – підставний коханець. Це поширена практика, їм щедро платять. Щось довести неможливо. Я хотіла поговорити з інструктором, але він відмовився.

В інтернеті знайшла два десятки таких самих постраждалих. Зараз відкриваємо правозахисну організацію. Я не хочу всіх статків чоловіка. Погоджуюсь на маленьку квартиру і утримання у розмірі зарплатні. Суддя відмовив.

Автор: ok-magazine.ru
  Дарія Жукова (посередині) і Роман Абрамович відпочивають на Новий рік на Карибському морі. Тоді з’явилися чутки, що вони посварилися
Дарія Жукова (посередині) і Роман Абрамович відпочивають на Новий рік на Карибському морі. Тоді з’явилися чутки, що вони посварилися

Фредерік БЕРШ, 54 роки, юрист, Лондон, Велика Британія:

– Лондон вважають столицею дорогих розлучень. Більше ніде в світі не призначають таких виплат дружинам. Однак є ціла мережа тіньових банкірів, які допомагають приховати статки перед розлученням.

Зараз веду дві гучні справи. В одній чоловік вимагає утримання для себе і доньки-інваліда. Свого часу покинув роботу, доглядав дівчинку. Дружина ж зробила кар'єру, завела коханця і подала на розлучення. Залишає будинок, однак аліменти платити не хоче.

У другій справі погано складено шлюбний договір. Підписували його в Італії. Жінка забере все, про що забув згадати юрист у договорі. Наприклад, чоловік розводить собак. Дружина вимагає найкращого і найдорожчого.

Зараз головний предмет торгу – опіка над дітьми. За кожну годину виторговують по кілька тисяч фунтів щомісяця.

Вільям ФЕГО, 35 років, хірург, Париж, Франція:

– Колишня дружина Еміль довела в суді, що захворіла на депресію через нещасливий шлюб. Третій рік вимагає підвищити утримання. Щоразу приносить нові приписи з дорожчими ліками. При цьому жодного разу не була в аптеці, де їх продають. Детектив це перевіряв.

Коли я заявив у суді, що Еміль симулює депресію, суддя призначила аліменти більші, ніж та вимагала. Сказала: я не усвідомив, що поламав дружині життя. Після рішення суду Еміль поїхала на два місяці в Таїланд. А я не можу дозволити відпустку, відколи розлучився.

Вікторія ЛАДИГІНА, 29 років, домогосподарка, Ростов-на-Дону, Росія:

– Чоловік має бізнес – виготовляє броньовані двері. Коли сказала про розлучення, він перевіз дітей до своєї матері в Нижній Новгород. Півтора року не дає з ними бачитись. При цьому я виграла суд і право на опіку. Поліція нічим не може допомогти. Кажуть, щоб ми домовлялися мирно. А мирно він не вміє. Подала на розлучення, бо бив мене.

Іма аль-АТРІ, 31 рік, студентка, Берлін, Німеччина:

– Була в шлюбі в Еміратах 14 років. Тоді чоловік захотів ще одну дружину. Я зрозуміла, що не зможу так жити. Він дозволив розлучитися. Сказав, маю добу на те, щоб вибратись. Віддав двокімнатну квартиру в передмісті. Забрала весь одяг, коштовності, техніку.

За тиждень прийшли його батьки. Сказали, що діти залишаться з ним, але вони готові оплатити мені навчання в Європі. Шансів відсудити їх у мене не було. Вчуся на косметолога.

Через такі правила мало хто з моїх подруг в ОАЕ розлучається. Живуть під одним дахом і роками не розмовляють. Але часом це єдиний шанс не втратити дітей. Моїм 13 і 10 років. Двічі на тиждень говоримо по телефону. Вони все розуміють.

3,7 мільярда доларів віддав при розлученні арт-дилер Алек Вільденштейн дружині Джослін 1999 року. Чоловік помер 2008-го. Торік 77-річна жінка подала до суду на дітей Алека. Вимагає щомісячного утримання. Каже, витратила все, що отримала при розлученні, а через вік не може відмовлятися від високих стандартів життя

Зараз ви читаєте новину «Прожила з чоловіком 14 років. Тоді він захотів ще одну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі