середа, 12 червня 2013 17:51

Чоботи – на люстру; золоту каблучку – на айфон. Що міняють українці через інтернет

 

Найнесподіваніші записи користувачів у розділі "Обмін" відібрали аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando. Серед них пропозиція обміняти шкарпетки для немовлят на упаковку підгузків. Цукор – на биті, проблемні, нерозмитнені, кредитні авто. Шоколадку – на три пари теплих вовняних шкарпеток. Обмінюють навіть спіднє: "Трусики чорні з коригуючим ефектом. Ідеальні для мініатюрних дівчат. Розмір – XS-S. Матеріал – еластан. Розгляну всі варіанти".

Серед незвичних оголошень фахівці також відзначили обмін хутряної безрукавки на планшет, телефон або подібну безрукавку меншого розміру; речі на хлопчика 6–9 місяців – на кілограм бананів; чоботи – на люстру; золоту каблучку – на айфон.

Ми запитали читачів: що ви обміняли через інтернет?

Холостяцьке життя на весілля, що буде за два місяці. Познайомився з дівчиною в соціальній мережі.

Роман НОВОШИЦЬКИЙ, 27 років, власник рекламного інтернет-агентства, Київ

Кілограм цукерок "Червоний мак" і "Ліщина" на робочий німецький телевізор, який досі працює в батька. Щоправда, з кольорів показує тільки рожевий, але все решта справне. Ще 2 літри соку віддала за електро­плитку.

Альона ДІМУРІНА, 27 років, менеджер із продажу, Київ

Гінеколог запропонував свої послуги в обмін на інтим. Він консультує на одному з відомих медичних сайтів. Як відмовила – перестав відповідати, хоч з'являється регулярно в мережі.

Марія ІЛЬНИЦЬКА, 21 рік, студентка, Київ

Папужку довелося віддати за шоколадку – у зв'язку з переїздом.

Марія КОНЄВА, 16 років, випускниця, Київ

Спідницю і штани в хорошому стані – на цукорницю, чайний заварник, ложки та виделки. Орендувала житло, в якому не було нічого з кухонного начиння. Витрачатися на нове не хотіла.

Валерія ГРОМОВА, 26 років, менеджер із реклами, Харків

Уживані простирадла та рушники – на канцтовари для сина.

Анна КУЗЬМЕНКО, 34 роки, в декретній відпустці, Харків

Обмінююся листівками й марками з колекціонерами з Нідерландів, Італії та Японії.

Катерина БУЦЬКА, 28 років, рерайтер, Донецьк

Я постійно щось обмінюю через інтернет. Не люблю, коли речі лежать незатребувані. З останнього – поміняла настільну лампу на пакет одноразових пелюшок, нову футболку – на упаковку дитячого прального порошку, інсулін для діабетиків – на банку чаю з бергамотом, а жіночі велошорти для спортивних занять – на літр ряжанки.

Світлана НОВАК, 34 роки, у декретній відпустці, Дніпропетровськ

16 соток земельної ділянки під забудову – на вантажівку. Маю квартиру, зводити хату не збирався. А машиною непогано заробляю. Ще два матраци обміняв на пиво в будівельників, які поряд зводили будинок.

Володимир АЛЄКСЄЄНКО, 46 років, водій, місто Бровари Київська область

На животі від пірсингу утворився рубець. Треба було лікувати, а потрібної мазі в аптеках не було. Казали, що на перереєстрації й тому її не продають. Написала у відповідну спільноту в інтернеті: може в когось залишилася після лікування? Виміняла на таблетки проти застуди.

Ксенія ДЕНИСОВА, 20 років, студентка, Маріуполь Донецької області

Зараз ви читаєте новину «Чоботи – на люстру; золоту каблучку – на айфон. Що міняють українці через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі