вівторок, 06 червня 2023 16:50

Відбувся довгоочікуваний реліз Diablo IV: що відомо про гру

Відбувся довгоочікуваний реліз Diablo IV: що відомо про гру
У ніч проти 6 червня відбувся довгоочікуваний реліз гри Diablo IV. Фото: Goha

У ніч проти 6 червня відбувся довгоочікуваний реліз гри Diablo IV для всіх гравців.

Декількома днями раніше доступ до гри отримали ті, хто оформив попереднє замовлення на видання Deluxe та Ultimate. Гра Diablo IV доступна на платформах ПК, PS4, PS5, Xbox Series X|S та Xbox One. Про це повідомляє портал Push Square.

Тож гравці вже можуть поринути у похмурий Санктуарій, досліджуючи п'ять великих регіонів. На вибір користувачів доступні класи варвар, друїд, некромант, розбійник чи чарівник. У червні також стартує перший рейтинговий сезон Diablo IV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відеокарта: поради щодо вибору

Blizzard позиціює Diablo IV як гру, в яку можна буде грати через багато років. Це стане можливим завдяки широкій підтримці після запуску.

Попри те, що гра тільки вийшла, розробники вже активно працюють над двома доповненнями до неї (крім безплатних оновлень контенту). Про це в інтерв'ю повідомив генеральний менеджер Род Фергюсон напередодні офіційного виходу Diablo IV.

"Поки я сиджу тут, ми збираємося запустити основну гру, ми закінчуємо перший сезон, ми працюємо над другим сезоном, ми працюємо над першим доповненням, ми починаємо друге доповнення. Ми працюємо над цим зараз, а ми ще навіть не запустили гру", – сказав він.

Таким чином, вихід першого доповнення Diablo IV можна очікувати вже незабаром. За словами Фергюссона, модель онлайн-сервісу дозволяє Blizzard випускати контент швидше, ніж це можливо для Diablo III.

Російські хакери понад півтора року атакують компанію GSC Game World ‒ українських розробників комп'ютерної гри S.T.A.L.K.E.R 2.

Про це компанія заявила 1 червня. Хакери змогли отримати доступ до деяких матеріалів та інформації, які призначалися для тестування різних аспектів гри.

Розробники закликали утриматися від перегляду злитих файлів, аби не зіпсувати собі враження від майбутньої гри, оскільки зараз вона має нефінальний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Відбувся довгоочікуваний реліз Diablo IV: що відомо про гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі