пʼятниця, 04 жовтня 2024 05:55

У Samsung показали новий смартфон

У Samsung показали новий смартфон
Показали новий Самсунг. Фото: Ilenta

Samsung розкрив повні характеристики пристрою нового смартфона Galaxy A16 у версіях з підтримкою 4G та 5G.

Має 6.7-дюймовий екран Super AMOLED з роздільною здатністю Full HD+ (2340 x 1080 пікселів), частотою оновлення 90 Гц, піковою яскравістю 800 ніт. Модель також стала першою в серії з рейтингом IP54, що означає захист від бризок та пилу. Товщина пристрою зменшена до 7.9 мм, йдеться на сайті Ilenta

Очікується, що модель з підтримкою 4G працюватиме на чипсеті MediaTek Helio G99, а варіант 5G у Європі буде оснащений процесором Exynos 1330. В інших регіонах, таких як Індія та Таїланд, версія 5G може отримати чип Dimensity 6300. Обидві версії поставлятимуться з 4 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої пам'яті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний та актуальний: чому Айфон 14 ще довго буде у ТОПі

Galaxy A16 буде оснащено основною камерою на 50 Мп, ультраширококутною на 5 Мп та макрооб'єктивом на 2 Мп. Фронтальна камера отримає роздільну здатність 13 Мп. Пристрій повинен живити батарею ємністю 5000 мАг з зарядкою потужністю 25 Вт.

Серія Galaxy A16 отримає 6 років програмної підтримки, включаючи оновлення операційної системи та патчі безпеки. Точна дата виходу поки не відома, але передбачається, що пристрій може бути запущений у грудні 2024 року.

Оновлений смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra стає потужним доповненням для великої кількості користувачів, які хочуть не лише приймати дзвінки, а й швидко виконувати численні завдання. Новинка має оригінальний симетричний дизайн, а корпус виконаний з перероблених матеріалів, включаючи скло і метал. Така комбінація створює потрібний захист.

Зараз ви читаєте новину «У Samsung показали новий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі