четвер, 06 серпня 2020 11:02

У мережі показали модуль бездротової зарядки до iPhone 12
4

У мережі з'явилися зображення, схожі на модуль бездротової зарядки для нового iPhone 12, вихід якого Apple анонсувала на початок осені.

На знімках пристрій схожий на чохол, розрахований на бездротову зарядну станцію AirPower, повідомляє Sparrows News.

В мережі показали бездротову зарядку iPhone 12
Фото: m.weibo.cn
В мережі показали бездротову зарядку iPhone 12
В мережі показали бездротову зарядку iPhone 12
В мережі показали бездротову зарядку iPhone 12

За інформацією видання, після публічного скасування проєкту AirPower поширюються чутки, що Apple цього року поновить програму бездротового зарядного пристрою. Раніше повідомляли, що розроблена Apple бездротова зарядка не пішла в серійне виробництво через проблеми з перегріванням котушки індуктивності.

Зараз, судячи з оприлюднених світлин, схоже, що Apple має намір додати магніти до бездротового зарядного модуля iPhone 12. У поєднанні з бездротовою док-станцією для заряджання, яка також має магніти, це усуне необхідність вирівнювання телефона з модулем бездротового зарядного пристрою під час заряджання iPhone.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple розробляє навушники нового покоління

Коли Apple кілька років тому оголосила про бездротовий зарядний килимок AirPower, однією з його ключових особливостей була підтримка зарядки в будь-якому місці зарядного пристрою без необхідності встановлення пристрою, що нагадує котушки, подібні до інших бездротових зарядних пристроїв.

Колишнього інженера Google Ентоні Левандовскі засудив окружний суд Сан-Франциско у США за промисловий шпіонаж.

Йому присудили тюремний термін 18 місяців та штраф $95 тис. за крадіжку технологій безпілотних автомобілів та порушення комерційної таємниці.

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали модуль бездротової зарядки до iPhone 12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі