середа, 12 липня 2017 10:27

Стартувала вступна кампанія до університетів

Стартувала вступна кампанія до університетів
12 липня в Україні розпочалася вступна кампанія. До 29 липня абітурієнти можуть подавати заяви до вузів. Фото: 24 Канал

Сьогодні в Україні розпочалася вступна кампанія. До 29 липня абітурієнти можуть подавати заяви до вузів.

Як і минулого року процес подання заяв до вузів відбувається в електронному вигляді. Для цього абітурієнти повинні створити електронний кабінет вступника. Якщо випускник не може самостійно зареєструватися, у приймальних комісіях університетів створили спеціальні пункти.

Вступну кампанію для абітурієнтів, які продовжують навчання у магістратурі, розпочнуть 17 липня. Процес триватиме тиждень. Ці вступники подають документи у паперовому вигляді. Їх потрібно особисто принести до приймальної комісії ВНЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступна кампанія 2017: розпочалася реєстрація

У перші хвилини цьогорічної вступної кампанії електронна система не витримала навантаження через високий наплив абітурієнтів. Її відновлення не забере багато часу, кажуть у Міносвіти.

Міністерство освіти і науки підготувало новий законопроект "Про освіту". Його цього тижня внесли на розгляд до Верховної Ради. У ньому прописані 12-річна освіта, збільшення зарплати для вчителів та визначений термін "академічний плагіат".

Зараз ви читаєте новину «Стартувала вступна кампанія до університетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі