середа, 19 травня 2021 04:25

Сервіс Google Photots отримав нову функцію

Сервіс Google Photots отримав нову функцію
Покращений пошук файлів з'явився в Google Photots фото: iXBT.com

Google Photots — один з найпопулярніших інструментів для зберігання фотографій. Пошукова система сервісу спрощує пошук медіафайлів. Тепер Google спрощує цей процес з появою фільтрів.

При пошуку зображень певної людини, відтепер програма пропонує низку фільтрів під полем пошуку. Користувачі зможуть уточнити пошук, вибравши такі типи мультимедіа, як відео, селфі і знімки екрана, повідомляє Pingvin.Pro.

Можна також додати інших людей у свій первісний пошук, щоб переглядати зображення і відео, які містять всіх обраних людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung готує найдешевший смартфон

Пошукові фільтри в Google Photots забезпечують інтуїтивно зрозумілий візуальний інтерфейс, який краще просуває потужні можливості пошуку у фотографіях.

Нові фільтри є частиною тестування, тому можуть з'явитися у користувачів не одразу.

Китайська компанія Xiaomi запатентувала новий футуристичний смартфон. Він має вигляд слайдера з двома екранами. Механізм, який дає змогу зрушувати частину корпусу, працює ліворуч і праворуч.

Зараз ви читаєте новину «Сервіс Google Photots отримав нову функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі