понеділок, 17 травня 2021 12:59

Samsung готує найдешевший смартфон

Samsung готує найдешевший смартфон
Найбюджетніший смартфон Samsung отримає підтримку 5G фото: iTechua

Смартфон Samsung Galaxy A22 5G з'явився в базі даних організації Bluetooth SIG. Він має стати найдоступнішим телефоном південнокорейського виробника з підтриманням Bluetooth SIG.

Samsung випустить смартфон Galaxy A22 з підтриманням 5G. Офіційний запуск може відбутися в червні 2021 року. Смартфон матиме 6,4-дюймовий РК-дисплей, а також краплеподібний виріз для фронтальної камери роздільної здатності 13 Мп, інформує iTechua.

Основну камеру розташують у квадратному блоці. Вона матиме основний датчик зображення роздільною здатністю 48 Мп і три додаткові сенсори. Samsung Galaxy A22 5G створять на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 700, а 4G-версію - на базі MediaTek Helio G80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Clubhouse стане доступний усім користувачам

У смартфоні має бути акумуляторна батарея місткістю 5000 мА з підтриманням швидкого заряджання потужністю 15 Вт. Очікується, що він матиме чорний, білий, фіолетовий і зелений кольори.

Найближчим часом очікується поява перших тізерів, які почнуть рекламувати особливості смартфона й підтвердять дату виходу.

Американська компанія Apple анонсувала бездротові навушники AirPods 3 й оновлення для Apple Music 18 травня. Це буде не повноцінний анонс, а пресреліз на сайті компанії.

Зараз ви читаєте новину «Samsung готує найдешевший смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі