понеділок, 02 липня 2018 10:15

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників
З 12 липня починається вступна кампанія у вищі навчальні заклади. Абітурієнти мають подати заяви у вузи до 26 липня. Фото: WallBox

Сьогодні, 2 липня, розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників. Через них абітурієнти подаватимуть заявив у вузи з 12 по 26 липня.

Реєстрація проходить на сайті ez.osvitavsim.org.ua. Там абітурієнт повинен створити власний електронний кабінет.

Для цього вводять електронну пошту, номер телефону, пін-код і рік отримання сертифіката ЗНО. Для реєстрації потрібно використати ту пошту, до якої вступник має доступ і яка не заборонена на території України, повідомляють у Міносвіти.

Далі вказують серію, номер, середній бал атестата, завантажують його відскановану копію, кольорову фотокартку розміром 3х4 см. Після закінчення реєстрації абітурієнт отримує логін і пароль для доступу в особистий кабінет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступна кампанія-2018: які зміни чекають абітурієнтів

Якщо в абітурієнтів виникнуть проблеми з реєстрацією, необхідно звернутись на електронну пошту: [email protected] або за номером (044) 290-18-13.

Крім того, перед реєстрацією та роботою з електронним кабінетом вступникам варто ознайомитись з Інструкцією щодо подання заяв в електронній формі.

Два тижні тому фінішувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Нинішня вступна кампанія завершилася для кожного сьомого вступника. Обов'язковий предмет для вступу у вузи — українську мову і літературу — не склали 14,5% осіб. Це — майже 47 тис. абітурієнтів. Торік результат був кращим. Тестування "завалили" 17 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі