четвер, 09 липня 2020 10:47

Нову систему iOS показали на макеті iPhone 12

Нову систему iOS показали на макеті iPhone 12
Макети iPhone 12 виготовлені виробниками захисних чохлів на підставі даних витоків схем. Фото:pixabay

В інтернеті опублікували порівняльні фото, на яких фігурував макет майбутнього смартфона iPhone 12.

На YouTube-каналі Маркеса Браунлі з'явилося відео, що дозволяє з допомогою монтажу оцінити, як iOS 14 виглядатиме на iPhone 12, повідомляє портал ITC.ua.

У ролику можна бачити, як операційна система iOS 14 виглядає на смартфонах iPhone 12, використовуючи переваги більших компактних або дисплеїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung Galaxy Note20: коли представлять новий смартфон

"Як очікується, цього року Apple випустить одразу 4 варіанти iPhone 12. На вибір користувачів будуть доступні 2і модифікації iPhone 12 з дисплеями діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма, а також 2 версії iPhone 12 Pro з 6,1-дюймовим та 6,7-дюймовими дисплеями. При цьому всі моделі отримають OLED дисплеї. Лінійка Pro додатково отримає сенсор LiDAR, який також використовується в планшеті iPad Pro модельного ряду 2020 року. З точки зору дизайну, новий iPhone 12 ближче до the iPhone 4, ніж до iPhone 5", - написали в повідомленні.

На відео можна побачити, що віджети краще виглядають на пристроях з більшими дисплеями. Макети iPhone 12 виготовлені виробниками захисних чохлів на підставі даних витоків схем. Таким чином, не можна говорити щодо повної точності, і розміри комерційних пристроїв можуть трохи відрізнятися. Дизайн смартфонів може відрізнятися і від нинішніх візуалізацій.

Компанія Apple в перший день конференції WWDC презентувала нове програмне забезпечення - iOS 14 і iPadOS 14. Оновлення містить безліч нових функцій і змін в дизайні.

Зараз ви читаєте новину «Нову систему iOS показали на макеті iPhone 12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі