вівторок, 03 січня 2017 16:44

Назвали дату знищення Землі

Назвали дату знищення Землі

Дослідник біблійних текстів та епіграфіки Девід Мід переконаний, що у жовтні цього року Земля припинить своє існування. Причиною стануть природні катастрофи й аномалії.

За словами вченого, щороку наша планета сотні разів "страждає" від землетрусів і тріщин, передає actualnews. Як наслідок, під землю може піти багато населених пунктів. Крім того, спостерігається збільшення за розмірами та інтенсивністю грозових систем і теплових хвиль.

Науковець впевнений, що громадськість не здогадується про велику кількість природних катаклізмів на Землі. Саме тому вони несерйозно ставляться до такого сценарію апокаліпсису.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким буде апокаліпсис — 8 сценаріїв

Науковець також говорить про існування невидимої планети Нібіру. Вона розташована за Нептуном. Цей космічний об'єкт може стати причиною припинення існування Землі. За даними Девіда Міда, восени "Планета Х" перетне сузір'я Діви, а 5 жовтня закриє собою Сонце.

Також існує ймовірність, що у жовтні 2017-го Земля може зіткнутися з астероїдом. Його розмір порівнюють із розміром статуї Свободи, передає Мirror. Астероїд 2012 TC4 завширшки близько 40 м може викликати ще більший хаос, ніж у Росії в лютому 2013 року. Тоді в результаті падіння метеорита діаметром 17 м були госпіталізовані понад тисяча осіб.

Мід не єдиний, хто робить подібне передбачення, інформує svopi. Засновник будівельної компанії Vivos Роберт Вічино будує бункер. "Немає жодних сумнівів, що це станеться. Це буде епічна кара, прямо з Біблії. Якщо ви виживете після цього апокаліпсису, то отримаєте безліч травм. Ви можете загинути від радіації або будете жити на вулицях зі щурами та іншими людьми. Це називається пекло на землі", - переконаний Вічино.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким буде світ через 100 років - прогнози футурологів

Керівництво американського будівельника бункерів відзначило, що за останні роки попит на підземні бункери збільшився щонайменше у 10 разів.

Бельгійські вчені з Льовенського університету назвали дату знищення планети. За підрахунками дослідників, повне знищення планети настане через 5 млрд років. Апокаліпсис настане через надмірну активність Сонця.
Зараз ви читаєте новину «Назвали дату знищення Землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі